avisdebat

Mere spalteplads til debattørerne

Svar til ‘Set fra højre’: De hollandske jøder uden fremtid

with 11 comments

I denne tråd er kommentarerne del af den fortløbende sag. Selve ‘artiklen’ er kun starten. Følg derfor med i kommentarerne.

(1 af 2) Ole Burde, Ashkelon: ‘“Liberty” -affaeren var en tragiskt men noedvendigt haendelse hvor Israel blev noedt til at vise USA at man IKKE finder sig i nogensomhelst form for suvaraeniteteskraenkelse , hverken fra USA, Tyrkiet, FN , menneskeretsdemonstranter, eller smaa groenne marsmaend.’

En ‘nødvendig hændelse’, i koldt blod at myrde 34 søfolk og såre 171 fra en venligsindet nation? At forsøge at skjule skændselsdåden ved at aflive de overlevende vidner med maskingeværild og torpedoer?

Du lyder sandelig som om du ville have været en god elev hos Odiva Josef, som skam heller ikke er alene om sine ekstreme ideer, som med en del variationer deles af i hundredvis af lige så fanatiske kollegaer i og udenfor Israel.

Og her med Liberty-affæren har vi den klassiske jødisk/gentile problemstilling; Amerikanerne var villige til at ofre skibet og besætning, og nægtede at sende hjælp, efter ordre fra højeste sted.

Dette samarbejde fra ‘gentile’ myndigheder, (Tsaren, Kongen, nu USAs regering, etc.) med Jøder (f.eks. som skatteopkrævere og pengeudlånere) har før været årsag til modvilje mod Jøderne, som gerne optrådte som undertrykkende styres forlængede arm.
Og vi ser det igen i dag, hvor en israelsk regering og den jødiske lobby kører om hjørner med verdens (så længe det varer) eneste supermagt, og helt uhæmmet og åbenlyst forsøger at skabe stemning for en krig mod Iran, eventuelt også med atomvåben.

Og desværre ser vi også paralleller til den udvikling, selv i Danmark, hvor vi ser et Dansk Folkeparti, som slå fuld bak fra tidligere holdninger overfor projektet ‘den Arabiske Dialog’, da det fik tilbudt at inkludere Israel i projektet. Forræderi mod fædrelandet til fordel for zionistiske interesser. Kun et meget lille og næsten ubetydeligt forræderi i det her tilfælde, men nok til at være en alvorlig advarsel om hvor det bærer hen ad med al den kærlighed til Zion.

JP-artikel ‘Det Arabiske Initiativ lever’: http://kortlink.dk/8dpq

Zionisterne er til skade for vesten, og ikke mindst for nationaltsindede Europæere, fordi de for at bevare Israel, er nødt til at udøve en næsten total dominans over den amerikanske og / eller andre vestlige landes udenrigspolitik, for at få dem til stik imod deres egne interesser at bakke op den zionistiske stats politik.

(2 af 2)

For at Israel kan bestå, (og for at superrige Jøder kan blive endnu rigere og mægtigere) iscenesætter pengemænd, bankfolk, og oligarker valuta og finanskriser, og besættes mediestillinger i hele den vestlige verden hvor muligt med folk som anses for at være venligsindet overfor det zionistiske projekt, hvilket i praksis ofte er ensbetydende med Jøder. Derudover er Mossad en meget aktiv spiller med stor erfaring i iscenesættelse af sorte operationer (lige som US-Liberty sagen beregnet til at give andre skylden for terrorhandlinger), hvilket betyder at næsten enhver angivelig muslimsk terrorhandling skal ses efter i sømmene for at afgøre om ikke der er tale om et eller andet zionistisk komplot. Nu udnyttes europæiske antiindvandringsbevægelser til de zionistiske formål; blot se på hvordan lederne fortrænger sig omkring grædemuren i Jerusalem iført jødiske kalotter og et alvorligt ansigtsudtryk. Ikke kun Geert Wilders; nej, senest blev også Strache og en anden politiker fra det før som nazistisk demoniserede østrigske ‘Frihedsparti’ set udføre prostrationer for de zionistiske herskere.

Zionismen korrumperer alt hvad den kommer i nærheden af, da denne forvredne ideologi er bygget på løgn og bedrag, og desværre smitter den alt hvad den kommer i nærheden af, fordi der ikke er nogen indre logik eller retfærdighed i den, men kun løgn, fanatisme, selvretfærdighed, supremacisme og et ekstremt myopisk syn på ‘egne interesser’, som vægtes så højt at resten af verden og de mennesker som lever i den anses for aldeles uinteressant og ligegyldig, (dyr i menneskeskæbne som kun er skabt til at tjene Jøderne) for så vidt den ikke er nødvendig for at opretholde det zionistiske greb om magten. I processen bliver vi også smittet med den talmudiske moral; se på hvordan positive holdninger til angrebskrige, tortur (moderat fysisk pres), grænseoverskridende mordpatruljer (‘targetted killings’) og tidsubegrænset varetægtsfængsling etc., har spredt sig i den vestlige verden, og hvem der er der har promoveret dem.

Når jeg er modstander af Zionismen, så er det altså ikke på grund af et eller andet mystisk ‘jødehad’, misundelse, Unterbauch Gefühle, eller ‘medfødte brune tilbøjeligheder’, ej heller fordi det er synd for Palæstinenserne (hvilket det vitterligt er), men på grund af den vanvittige skævvridning af vestlige landes politik, forvrængning af vores historie og de forskellige antivestlige morallærer (Kommunisme – Frankfurterskolen, psykoanalysen, multikultur, underholdningsindustrien, kulturrelativisme etc.) som skaber / skabte forudsætningerne for Zionisternes nuværende dominans.  ‘Del og hersk’ er, og har altid været Zionisternes parole.

Zionisterne har fået stor magt fordi de har undermineret vores vestlige kultur indefra, ved at angribe selve vores identitet, som det afspejles i en sætning fra Traugott Schoefthaler, (chef for Anna Lindh Foundation, et euromediterransk propaganda-apparat) Dialogue to Hospitality; ‘Identitet er roden til alle konflikter.’ (underforstået; derfor skal vores identitet opløses).

Den oprindelige artikel som ovenstående er et svar til (bl.a. til Ole Burdes indlæg Skrevet: 14. dec 10 kl. 21:16)  findes her:

JP-Blog Morten Uhrskov Jensen 13 december 2010: De hollandske jøder uden fremtid

Reklamer

Written by avisdebat

15. december 2010 hos 08:32

11 kommentarer

Subscribe to comments with RSS.

 1. Efter at ovenstående indlæg er kommet igennem, forsøgte jeg den 16. december at sende følgende indlæg:

  Niels Andersen, Århus: ‘Sjovt så stille der blev herinde efter vi begyndte at bore lidt i zionismens had og forbrydelser mod os gentile/europæere.’

  Ja det er de få som kan tåle at blive konfronteret med kendsgerninger som udfordrer deres verdensbillede for kraftigt.

  Ville egenlig bare lige gør opmærksom på en video med den israelske professor Israel Shahak, som er meget lærerrig og giver endnu en interessant vinkel på Zionisme og Jødedommen og dens historie. Shahak som døde i 2001 er i øvrigt fhv. Kz-fange fra Bergen Belsen, så antisemitisme er der ikke tale om.

  Shahak interview med Sheldon Richman  Man skal nok lige vænne sig til Shahaks stemmeføring og spontane udbrud som til tider kan vække minder om vores ‘superstrenge-professor’ Holger Bech Nielsen.

  Derefter et nyt forsøg:

  ********************************
  Niels Andersen Århus: ‘Sjovt så stille der blev herinde’.

  Ja klart der blev stille. En kort kommentar som jeg sendte kl. halv fem i morges er stadigvæk ikke befriet fra spamfiltret. Det indeholdt ét link.
  ********************************
  Og endnu ét:

  Skrevet: 17. dec 10 kl. 12:04

  Jeg har stadigvæk nogle indlæg som holdes tilbage; nu i mere end 24 timer. Intet under det bliver stille her; ingen aner hvor mange andre indlæg er røget i det sorte hul.

  (Og igen: Kære læser. Din kommentar er blevet stoppet af bloggens automatiske spamfilter. Redaktionen vil vurdere kommentaren hurtigst muligt og offentliggøre den, hvis den i øvrigt overholder JP’s debatregler. )
  ********************************
  Jeg har en 4 / 5 indlæg, hvoraf ét egentlig indlæg og resten forsøg på at afkode/beklage mig over den automatiske moderations-politik hængende i en filtrerings-teknisk foranstaltning. Alle mine indlæg bliver stoppet og jeg får besked om ‘at indlægget snart vil blive vurderet af en moderator’. Ja tak. Nu er det to dage siden mit ganske uskyldige korte indlæg blev stoppet.

  Tja, efterhånden får jeg vel indkredset hvad det er der gør at alt hvad jeg skriver stoppes. Hvis det her indlæg også får samme skæbne, er det vel kun IP adressen der er tilbage. Hasta La Vista! I’ll be back!
  ********************************
  Der var et par forsøg mere; alle sammen med samme negative resultat.

  Nå; så 18 december kom jeg langt om længe igennem under opdigtet navn. Forhåbentlig bliver det enden på problemet.

  Nyt indlæg 18 december ca. 6:30

  Og jeg kom desværre igen til at poste i den forkerte tråd; MUJ bedes kigge på køen i tråden om de hollandske Jøder som ikke har nogen fremtid.

  avisdebat

  18. december 2010 at 06:04

 2. Vanviddet fortsætter på Jyllands Posten, og indtil videre har det været umuligt at få en kommentar fra Morten Uhrskov Jensen, selv om indlæg skrevet under pseudonymet Pottenskider er kommet igennem; f.eks. her: Fri indvandring og politisk bedrageri

  Idag, søndag den 19. december blev følgende indlæg stoppet i tråden EU kommissionens Afkristningsprojekt

  @MUJ

  Jeg må igen indtrængende bede Morten Uhrskov Jensen til at kigge på moderationskøen i indlægget om de hollandske Jøder, og ligeledes på årsagen til at alt hvad jeg skriver under eget navn (på MUJs blogs) bliver stoppet.

  Du bliver lige nødt til at tage det her alvorligt MUJ. Enten censureres der, og så bedes det indrømmet, eller også er der tale om en teknisk fejl, og så skal denne fejl løses.

  Vi er alle sammen kunder i din butik MUJ, og det er en ringe service at lade kundernes indlæg forsvinde i et sort hul, uden at forsøge at løse problemet.

  Jeg har ikke fået nogen advarsler om at skulle have gjort / skrevet noget forkert, have spammet eller have været ud i personangreb.

  Indtil da må jeg desværre fortsætte med at skrive under pseudonymer.

  avisdebat

  19. december 2010 at 07:51

 3. avisdebat

  19. december 2010 at 08:28

 4. I dag mandag 20. december, sendt følgende indlæg i tråden ‘De hollandske jøder uden fremtid

  “Jeg har et x antal indlæg i køen. Hvornår får jeg en reaktion fra MUJ? Det er surrealistisk det her.”

  Og beskeden: “Kære læser. Din kommentar er blevet stoppet af bloggens automatiske spamfilter. Redaktionen vil vurdere kommentaren hurtigst muligt og offentliggøre den, hvis den i øvrigt overholder JP’s debatregler.”

  Jyllands-Posten lyver. Ingen af de omtalte indlæg overtræder JP’s debatregler, og jeg tvivler på at der overhovedet er nogen der ser på dem. Det ender nok med at jeg må sende MUJ et brev med posten.

  avisdebat

  20. december 2010 at 09:21

 5. Lørdag den 25. december 2010

  Kommentar til ny artikel; ‘Eliternes Vanvid‘ af Morten Uhrskov Jensen

  Forsøgte mig med følgende:

  Glædelig Jul til alle debattører, og så får vi se om budskabet kommer igennem spærreilden denne gang…

  setfrahoejre/2010/12/23/eliternes-vanvid/#comment-26805

  Og selvfølgelig røg den ind i spamfiltret. Peter Koscis får i det mindste at vide at han er bandlyst/ overvåget / censureret, mine kommentarer forsvinder uden kommentar eller yderligere bemærkninger.

  avisdebat

  25. december 2010 at 09:52

 6. Skrevet: 25. dec 10 kl. 09:47 i ‘Eliternes Vanvid

  Efter som sædvanligt at være lagt til bedømmelse, fandt følgende dog senest kl. 17:00 nåde for bestyrerens øjne:

  Skrevet: 25. dec 10 kl. 09:47

  Glædelig Jul til alle debattører, og så får vi se om budskabet kommer igennem spærreilden denne gang…

  Det gjorde det så. Og for videre at se hvor langt vi er nået frem sendte jeg så følgende, som også udløste den efterhånden velkendte smøre.

  Skrevet: 25. dec 10 kl. 17:13

  Ok tak min Glædelig Jul slap igennem efter først at have ligget til bedømmelse. Da jeg ikke gider ulejlige mig med at skrive indlæg der som standard ender til forhåndsbedømmelse, forsøger jeg mig så nu med at gentage min julehilsen.

  Dem der interesserer sig for visse problematiske aspekter af denne blogs teknik eller andet, og især indehaveren kan følge med i sagaen her: tinyurl.com/2bmnvp5

  – En saga i øvrigt som jeg ikke kan vente med at få afsluttet, men først efter problemerne bliver løst, så jeg kan koncentrere mig lidt mere om indholdet end om teknikken / politikken.

  Kommer det her igennem uden ventetid er problemet måske løst. Vi får se. Posted 17:12 25-12-2010 Glædelig Jul til alle!

  Kære læser. Din kommentar er blevet stoppet af bloggens automatiske spamfilter. Redaktionen vil vurdere kommentaren hurtigst muligt og offentliggøre den, hvis den i øvrigt overholder JP’s debatregler.

  Ok. Lad os se hvad der sker.

  avisdebat

  25. december 2010 at 17:23

 7. 26 december 2010 kl. 3:24 – Er stadigvæk på moderation!

  Har lige sendt den første rigtige; dvs. ikke tekniske postering i lang til på MUJs blog:

  Skrevet: 26. dec 10 kl. 03:12

  Peter Koscis vil afsløre Patrick Buchanan som ‘antisemit’.

  Til formålet kommer han med udtalelser fra den berygtede jødisk/zionistiske hadegruppe / ‘menneskeretsorganisation Anti-defamation League of B’nai Briths direktør, den berygtede Abraham Foxman.

  I øjnene på den totalt blæste zionistiske fanatiker Abe Foxman, ville Peter Koscis være en endnu større ‘antisemit’ end Pat Buchanan.

  Selvfølgelig er Buchanan antisemit; han vil jo spare på bistandshjælpen til Israel, og er kritisk overfor ensidige ‘venskaber’ og Israel-først politikken fra den jødiske lobby!

  Og selvfølgelig er Peter Koscis også antisemit, siden han ofte skriver forsvarstaler for Palæstinensernes rettigheder.

  Og til syvende og sidst er vi for Foxmans øjne alle sammen antisemitter fordi vi er hvide lige som Nazisterne, Kristne lige som Martin Luther, og Gojim [kvæg] som alle andre ikke-jøder.

  ADL som foreningen hedder i daglig tale er i øvrigt blevet dømt for lignende aktiviteter som den rødfascistiske gruppe Redox foretager sig i Danmark, bare på et langt større skala. Gruppen er blevet dømt for udspionering af politiske modstandere og tyveri fra politiregistre. Den erklærer jævnligt store grupper af amerikanske borgere som potentielle terrorister. F.eks. nogen der kan lide film med John Wayne, eller stemmer på Ron Paul.

  …..eliternes-vanvid/comment-page-3/#comment-26871

  ***

  Kære læser. Din kommentar er blevet stoppet af bloggens automatiske spamfilter. Redaktionen vil vurdere kommentaren hurtigst muligt og offentliggøre den, hvis den i øvrigt overholder JP’s debatregler.

  avisdebat

  26. december 2010 at 03:27

 8. Ovenstående indlæg blev godkendt nogle timer senere. Desværre bliver sådanne indlæg gengivet med det oprindelige tidsstempel, dvs. de vises ind imellem de indlæg de fleste debattører allerede har læst, hvorfor et sådant indlæg som regel er tabt for debatten. Det er altså en måde hvorpå man principielt kan holde uønskede debattører væk fra debatten.

  Mit seneste indlæg Skrevet: 27. dec 10 kl. 09:15 er igen til moderation!

  Her er ordlyden:

  @ Morten Uhrskov Jensen (kl. 18:52)

  “Buchanan og jeg er ikke enige i, om USA skal støtte Israel betingelsesløst, men det kan jeg sagtens leve med.”

  Hvordan skal det forstås Morten? Mener du at USA skal støtte Israel betingelsesløst? Og hvad med Danmark, skal vi også betingelsesløst støtte Israel?

  Og såfremt ja, hvordan kan det indgå i en nationalkonservativ sammenhæng at man betingelsesløst støtter fremmede stater?

  Her et link til debatindlægget: … setfrahoejre/2010/12/23/eliternes-vanvid/../#comment-27092

  Jeg fulgte op med følgende:

  Hvorfor skal alle mine indlæg ‘modereres’ først? Jeg har ikke overtrådt nogen regler, har ikke fået nogen advarsler, spammer ikke med snesevis af indlæg, personangreb, etc? Hvorfor så?

  Det er desuden debatforstyrende at senere godkendte indlæg placeres under det tidspunkt de blev indsendt på, da de færreste vil genlæse en tråd man allerede har været igennem én gang.

  ../eliternes-vanvid/../#comment-27093

  avisdebat

  27. december 2010 at 09:32

 9. Nogle timer senere var mit spørgsmål til Morteh Uhrskov Jensen blevet godkendt. Men nu mange timer senere ca. 14:30, er min næsten samtidigt afsendte kommentar:
  Hvorfor skal alle mine indlæg ‘modereres’ først? stadigvæk ikke godkendt..

  Andre debattører brokker sig også over moderationspolitikken, og selv om jeg politisk set vist ikke er på linje med brokhovederne, kan jeg ikke andet end give dem ret i at Uhrskovs moderations-vilkårlighed er både møgirriterende og dertil ikke god reklame for Morten selv. Det er legitimt at moderere. Men det er ikke i orden at slette indlæg uden begrundelse, og lade udvalgte folks indlæg ligge i en syltekrukke inden man beslutter sig for at slette eller bringe dem.

  avisdebat

  28. december 2010 at 14:37

 10. onsdag 29 august 2010

  Sendte følgende indlæg til Morten Uhrskov Jensens blog i tråden ‘De nye ridefogeder’:

  I tresserne oprettede Jean Paul Sartre og en flok ligesindede venstreorienterede en slags alternativ ‘krigsforbrydertribunal’, hvor fortrinsvis amerikanske præsidenter, generaler og politikere fik deres sag for (Vietnamkrigen), dog uden deres fysiske tilstedeværelse, medvirken, eller mulighed for at effektuere domme.

  Det var selvfølgelig et propagandastunt og en mediebegivenhed, men det nåede trods alt ud i alverdens aviser.

  Måske ville det være en ide at starte et tilsvarende ‘landsforrædertribunal’?

  Om ikke andet for at vise typer som Hammarberg hvad vi mener om dem, og at minde dem om hvilke forbrydelser de gør sig skyldige i.

  Anklagen kunne lyde på: ‘samarbejde med internationale/udenlandske kræfter som arbejder på at nedlægge nationalstaterne, afskaffe demokratiet og ytringsfriheden, og indførelse af et diktatorisk regime førende til folkemord på de europæiske folkeslag.’

  Endnu bedre ville det være hvis der på et tidspunkt kunne afholdes andet end blot en symbolske retssager hvor forbryderne vil kunne dømmes efter fortjeneste.

  *****
  Og igen kom indlægget til moderation!

  Indlægget ‘Hvorfor skal alle mine indlæg ‘modereres’ først?’ er stadigvæk ikke godkendt, og Morten Uhrskov Jensen har heller ikke besvaret mit enkle men meget væsentlige spørgsmål vedrørende betingelsesløs støtte til Israel….

  avisdebat

  29. december 2010 at 09:42

 11. […] avisdebat Mere spalteplads til debattørerne Spring til indhold HjemAbout ← Svar til ‘Set fra højre’: De hollandske jøder uden fremtid […]


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: