avisdebat

Mere spalteplads til debattørerne

Spamfilter fadæsen fortsætter på Uhrskov bloggen

with 2 comments

Brok over spamfilter: http://kortlink.dk/8k22De spræller i nettet er titlen på Morten Uhrskov Jensens ny blogartikel på Jyllands-Posten. Det kan ikke betale sig at prøve at blande sig i debatten så længe dette moderations / spamfilter-cirkus fortsætter. Denne postering fortsætter hvor den sidste tråd slap.

Senest afsendte kommentar:

Alle mine kommentarer forsvinder konsekvent i moderationskøen. Mine kommentarer i tråden ‘De nye ridefogeder‘ er ikke en gang kommet frem i nu. Det kan vel indtil videre ikke betale sig at forsøge at tage del i debatten, så længe dette fortsætter. Følg evt med i sagen her: http://kortlink.dk/8hzx

Reklamer

Written by avisdebat

30. december 2010 hos 09:23

2 kommentarer

Subscribe to comments with RSS.

 1. Torsdag 30 december 2010

  Sendte følgende indlæg kl 9:55 i tråden ‘De spræller i nettet’ – Som selvfølgelig endte i spamfiltret

  @Far JensenH kl. 01:21

  “Den moderne dansker synes at være ligeglad med fædrelandets videre skæbne. Om der er en demokratisk og civiliseret fremtid for det danske folk og danskernes børn, er tilsyneladende underordnet.

  Det må man jo så tage til efterretning.”

  Jeg synes du skulle holde op med den defaitistiske snak.

  Blot fordi du ikke har fået tilstrækkeligt med positive reaktioner på dit demokratiprojekt betyder jo ikke at ‘den moderne dansker er ligeglad’. Du har fået adskillige velmente råd om hvordan du kunne bære dig af på en lidt smartere måde end ved at henvise til forskellige indlæg på forskellige blogs.

  Det er jo klart for både ven og fjende at den måde hvorpå du forsøger at stable noget på benene ikke inviterer til særlig meget opbakning.

  Så den manglende opbakning er ikke symptom på danskernes ligegladhed med fædrelandets skæbne, men på din egen uformåen med at organisere noget.

  Du er velkommen til at ringe til mig hvis der er noget jeg kunne være behjælpelig med, eller hvis du ønsker at diskutere sagen videre med en som aldeles ikke har givet op.

  Direkte link til blogpost 27318

  avisdebat

  30. december 2010 at 09:56

 2. Da jeg så efter kl. 12:07 var indlægget henvendt til Far JensenH kommet på.

  Men en opfordring til at få orden på moderationspolitikken i tråden ‘De nye ridefogeder’ , (comment-27262) afsendt 12:38 29-12-2010 er stadigvæk ikke dukket op.
  Lige som min post i tråden om ‘de hollandske Jøder uden fremtid’ som heller ikke er kommet frem. Den kan dog læses her på avisdebat – På Uhrskovs bloggen kommentar nr. 27251

  avisdebat

  30. december 2010 at 12:24


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: