avisdebat

Mere spalteplads til debattørerne

Reaktion – Søren Espersen: Vi risikerer en borgerkrig

leave a comment »

Søren Espersen: “Det glæder jeg mig bestemt ikke over, for BNP er et parti, som markerer sig såvel ved trusler som ved ægte racisme og dyrker begrebet ’White Supremacy’.” Typisk Søren Espersen. De ægte nationale fra BNP får et spark efter, mens det zionistisk organiserede narreværk EDL (English Defence League – Navnet er inspireret direkte fra den jødiske terrororganisation Jewish Defence League), nu ‘ikke længere er white trash’.

BNP har nu i årevis været et ret så pænt parti, adskillige ledende medlemmer har i årevis været gift med folk af anden etnisk herkomst. ‘Markere sig ved trusler?’ Er du rigtig velforvaret Espersen? BNP har aldrig markedsført sig med ‘White Supremacy’. En skam jeg ikke kan sagsøge rygtesprederen Søren Espersen på vegne af BNP.

Det er sand at BNP har lagt vægt på folks etniske herkomst. Det gør jeg også, og det gør Søren Espersens jødiske venner som de er flest også. I en sådan grad at en ny chikanelov mod BNP fik stærk kritik af de britiske Jøder, da den også ville gå ud over deres egne former for ‘racisme’; f.eks. at kunne kræve den rigtige stamtavle for at kunne blive indskrevet på jødiske skoler. I øvrigt er også BNP nu desværre slået ind på den jødeleflende kurs.

Og ser vi det store problem med den europæiske indvandringsmodstand. Zionisterne har infiltreret/overtaget mange af bevægelserne; DF, det hollandske Frihedsparti, Sverigedemokraterne, EDL, i Tyskland ‘Pro-bevægelsen’ og sine mange aflæggere og paralleller.

Men problemet er at det netop er de zionistiske kræfter som har været de vigtigste initiativtagere og støtter for lempelige indvandringsregler og multikultur, ikke mindst i England, hvor alle de indvandringsvenlige love, censur og knebelbestemmelser er vedtaget på jødisk initiativ og efter jødisk pression, derunder fra de store jødiske organisationer, og de diverse jødiske ‘Lords’, Conservative Friends of Israel, Labour Friends of Israel, os så videre.

Disse jødisk/zionistiske kræfter arbejder desuden tæt sammen med de britiske AFA rødfascister; UAF og Searchlight (tidligere del af UAF, men splittet af fordi førstnævnte var for zionistvenlige).

Folk som Søren Espersen, som er klog og gammel nok til at han burde kende sandheden om den organiserede Jødedoms uafladelige krig mod de indfødt europæere, putter fortsat blår i øjnene på folk, og fortsætter hvor pressehetzen slap, når det gælder om at dæmonisere de kræfter som ikke har sværget troskab til de zionistiske dukkeførere, som ikke kun styrer Espersen og DF, men ligeledes Obama, Bush, Blair, Cameron, Mc Cain, Clinton og alle de andre shabbaz goys og nyttige idioter. Zionistisk kontrollerede ‘nationalsindede’ partier er ikke andet end kontrolleret opposition.

Ægte patrioter holder sig langt væk fra det moralsk forkrøblede forvredne betændte zionistiske univers.

Zionistiske rottefængere som Søren Espersen står i vejen for klarsynet og sandheden.

Deres bestræbelser vil aldrig resultere i at indvandringen bliver stoppet, men til gengæld være positiv overfor dæmonisering af Muslimer over hele verden, og støtte de jævnligt tilbagevendende angrebskrige som er nødvendig for at sikre den demokratiske kriminelle mellemøstlige røverkules overherredømme.

Læs Søren Espersens artikel i Politiken:

Politiken 12 marts 2011Søren Espersen: Vi risikerer en borgerkrig

Kort link til denne postering: http://wp.me/p1bO6y-28

Relateret Søren Espersen:

Avisdebat 2 december 2010Kommentar til Claus Elholms ‘Søren Espersen og den virkelige verden’

Reklamer

Written by avisdebat

12. marts 2011 hos 12:37

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: