avisdebat

Mere spalteplads til debattørerne

Kommentar til Set fra højre – Valgbarhedsalderen op til 30 år

leave a comment »

Problemerne med blogcensuren på JP-blogs, ikke mindst på Morten Uhrskov Jensens ‘Set fra højre’ fortsætter i én uendelighed. I hver faldt for mig.

Denne gang fik jeg ikke en gang en besked om at ‘indlægget er til moderation’. Det dukkede bare slet ikke op.

Indlægget blev sendt torsdag 21 april 2011 kl. 09:26

Demokrati….. Hvem bestemmer i Danmark…., er det ‘folkets vilje’ der udtrykkes af de folkevalgte politikere?

Hvad er det værd at man kan stemme på politikerne, når pressen og medierne styres af helt andre kræfter?

Det er meget godt og interessant med den her debat om demokrati og folkevalgte politikere.

Men mangler der ikke noget meget væsentligt i ligningen?

Hvad med pressen og medierne for eksempel? Har de ikke efterhånden lige så meget magt som politikerne? Og hvad med underholdningsindustrien, som også i allerhøjeste grad bruges til at fremme politiske og ideologiske ideer og synspunkter?

Og hvad med pengemændene, de store kapitalinteresser, som politikerne er afhængige af?

Hvad med en George Soros?

Jeg synes at ‘demokratiet’ er noget af en teoretisk størrelse i den sammenhæng.

I USA, hvor begrebet ‘administration’ meget sigende har afløst ordet ‘regering’, har man nu også opfundet et nyt ord for politikere; ‘lawmakers’.

En ret så indflydelsesrig bankmand der levede en gang i det 18. århundrede citeres for at have sagt noget i retning af: ‘Jeg er ligeglad med hvem der laver lovene, så længe jeg har magten til at kontrollere et lands finanser’.

Jeg er principielt meget demokratisk indstillet, men er dog ikke sikker på om den form for ‘demokrati’ der praktiseres i vores del af verden ikke blot er et skalkeskjul for de egentlige, men meget lidt synlige magthavere.

I øvrigt er meget få af de mennesker som tilbeder ‘demokrati’ som det højeste gode, som ville lade demokratiet råde hvis der er noget der alvorligt kommer dem på tværs?

Hvor mange socialistiske og kulturradikale ‘demokrater’ ville bøje sig for en demokratisk beslutning om at tvangsrepatriere alle muslimer og andre utilpassede folk uden rødder i dansk kultur eller fysisk slægtskab med den danske stamme, derunder annullere de statsborgerskaber som tidligere folkevalgte nyttige idioter har delt ud til højre og venstre?

Og hvor mange nationalkonservative højreorienterede ville bøje sig for en demokratisk beslutning om at indføre sharialovgivning i Danmark, uden at forsøge at sætte sig igennem på udenomsparlamentarisk vis, eller uden at bakke op om sådanne ‘udemokratiske’ strategier og handlinger?

Er den enorme tiltro til at ‘vestligt demokrati’ er det eneste der kan løse verdens problemer, ikke også en form for virkelighedsfjern fundamentalisme baseret på en teoretisk virkelighed?

Er de fleste af os ikke i sidste ende parate til at hugge en hæl og klippe en tå m.h.t. de demokratiske principper når det gælder egne interesser?

Bare se på Dansk Folkeparti som ‘kæmpede for ytringsfriheden’ da det gjald muhammedtegningerne, men som gerne ville forbyde islamisten Bilal Philips at holde en tale der kunne indeholde synspunkter som Dansk Folkeparti er imod.

Demokrati er en god ide der bør videreudvikles, mens vi dog i mellemtiden bliver nødt til at forholde os til en langt mere beskidt realitet.

Her er linket til artiklen: JP blogs Set fra højre 18 april 2011 -Valgbarhedsalderen op til 30 år

Og her er linket til mit indlæg:

blogs.jp.dk/setfrahoejre/2011/04/18/valgbarhedsalderen-op-til-30-ar/comment-page-4/#comment-35168


Her mit forrige indlæg på JP-blogs som heller aldrig dukkede op:

Skrevet: 11. apr 11 kl. 08:26

Måske skulle Jyllands-Posten fyre nogle uduelige IT-folk.

Det idiotiske spamfilter som er beregnet til at standse ‘spam’, evner ikke en gang at frasorter ægte spam; nemlig reklamer for diverse kommercielle foretagender, det ene oven i købet forfattet på engelsk.

Hernede to eksempler:

Karen Millen dresses a, a | Skrevet: 10. apr 11 kl. 05:32

Mercury 60c a, a | Skrevet: 11. apr 11 kl. 05:15

Link til mit indlæg:
blogs.jp.dk/setfrahoejre/2011/04/09/vore-politikeres-ansvar/comment-page-3/#comment-34471

I tråden: Vore politikeres ansvar

Bemærkelsesværdigt nok er der i den førstnævnte artikel om Valgretsalderen igen sluppet et tydeligt spamindlæg hvor der reklameres for Guccitasker gennem det værdiløse spamfilter, som sorterer seriøse indlæg fra, mens den mest åbenlyse reklame, oven i købet alenlang og på engelsk, får lov til at passere og forblive på siden. Forstår det hvem der kan.

Gucci Babouska Large Boston Bag a, a | Skrevet: 20. apr 11 kl. 17:16

Gucci Babouska Large Boston Bag Anyone who has been watching Gucci closely will have noted that they have come up with a number of handbag models in the recent past. These are new bags, [og så videre]

Indlægget indeholder 461 ord eller 2077 tegn (uden mellemrum), det samme link gentages tre gange: guccibagsshopus.com [comment-35147]

Reklamer

Written by avisdebat

21. april 2011 hos 08:53

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: