avisdebat

Mere spalteplads til debattørerne

Søren Espersen: Freds-Flåden helt i lommen på Hamas – Gideon Levy

Fra den israelske kommentator Gideon Levy

Haaretz 20 juni – Lytter vi til os selv? Er vi stadigvæk bevidste om den skrækkelige larm der kommer herfra? Har vi lagt mærke til, hvordan diskussionen bliver mere og mere voldelig, og hvordan voldens sprog er ved at blive Israels eneste officielle sprog?

En gruppe internationale aktivister dæmoniseres fordi de vil sejle en flotille til Gazas kyster. Mange af dem er sociale aktivister, og forkæmpere for retfærdighed, veteraner i kampen mod apartheid, kolonialisme, imperialisme og idiotiske krige og uretfærdighed. Blot at sige dette er svært her, siden de allerede er blevet udskreget som banditter.

Men se hvordan Israel reagerer. Flotillen blev straks beskrevet af alle som en sikkerhedsrisiko; dens aktivister blev sat i bås som fjender, og de latterlige antagelser som forsvarets talsmænd kommer med, bliver ukritisk labbet op af pressen. Vi har endnu ikke hørt det sidste fra kampagnen der blev sat i værk for at dæmonisere den forrige flotille, hvor tyrkiske borgere blev dræbt uden én eneste grund, men den nye kampagne er allerede begyndt. Alle fyordene er der: fare, kemikalier, kamp fra mand til mand, Muslimer, Tyrkere, Arabere, terrorister, og måske selvmordsbombere. Blod og ild og røgsøjler!

Attituden mod flotillen er en fortsættelse af denne opførsel. Skræmmekampagner og dæmonisering er det som bidrager til den voldelige retorik som er ved at præge hele den offentlige diskussion. For hvad vil Israelerne huske mens de opflaskes med skræmmehistorierne om flotillen?

Læs hele artiklen her:

Haaretz 30 juni 2011Israel has become a society of force and violence

Blev sat ind som kommentar på Søren Espersens blog ‘Suset fra Himmerland’. kommenteret af tre læsere, og forsvandt derefter.

Et andet indlæg som røg direkte ind i spamfiltret følger her:

Den dag Danmark får et ægte nationalistisk parti, i stedet for et zionistisk domineret samrend, som er beregnet til med jævne mellemrum at tage trykket af kedlen, for at holde den ægte modstand ned, vil der igen være håb for kampen mod indvandrer-invasionen og afnationaliseringen.

Så længe de kræfter som i bund og grund støtter globalisering samt indvandring og multikultur i vesten, også dominerer de såkaldte nationaltsindede partier ved hjælp af repræsentanter for et fremmed folk, som Søren Espersen, kommer vi kun længere og længere i den moralske sump som Zionismen samt dens forgængere (Kommunisterne) og aflæggere (Globalister og Neokonservative) har skabt.

Vi skal dog takke Søren Espersen for at være så ærlig om sin loyalitet, at han ikke skammer sig spor over at identificere sig i en sådan grad med et ganske fremmed folkefærd, at han tilsyneladende helt naturligt bruger ordet ‘Vi’ når han refererer til de israelske Likudniks og de racistiske religiøse ekstremister fra Shaspartiet som danner regering sammen med dem.

Et rigtigt nationaltsindet parti ville selvfølgelig kæmpe for at give de herboende Palæstinensere deres land tilbage, i stedet for at lade Danmark lide under de problemer som Zionazisterne har skabt.

Opret en sand multikulturel stat i Mellemøsten

Som et kompromis kunne de zionistisk besatte områder (dvs. hele Israel + Gaza og Vestbredden) udnævnes til internationalt multikulturelt område, under behørigt internationalt opsyn selvfølgelig.

Europæerne vil så kunne sende de indvandrere som af én eller anden grund ikke kan sendes tilbage til deres oprindelige hjemlande, til dette nye reservat. Her vil Jøder og Muslimer så kunne lære at leve i fred med hinanden. Aktive Zionister, muslimske fanatikere og andre krigshetzere der udgør en fare for de europæiske nationalstaters sikkerhed kunne sendes samme vej.

De enorme pengesummer, som såvel Jødestaten som Palæstinenserne i forvejen modtager fra USA og Europa vil være mere end rigelige til at sikre en god levevis i dette nye land, da det nu ikke længere vil være nødvendigt med indkøb af dyre våben, atomubåde, bygning af mure og dobbelte vejsystemer.

Det ville også være en enorm chance for de mange Jøder, som nu i omkring et helt århundrede har propaganderet for indvandring og multikultur, for at kunne realisere deres høje idealer på et sted hvor ingen afskyelige Europæiske Nationalister ville kunne forpurre etableringen af et antiracistisk, egalitært og humanistisk samfund med lige rettigheder og pligter til alle.

Søren Espersens blog ‘Suset fra Himmerland’ 1 juni 2011 (Kommentarerne 2 juni): Freds-Flåden helt i lommen på Hamas – Gideon Levy, Israel multikultireservat

Kort link til dette indlæg: http://wp.me/p1bO6y-2s

Næste kapitel i censureventyret blev skrevet: søndag 03-07-2011 08:27

Nu forsvinder mine indlæg helt ude i mørket; uden “Kære læser. Din kommentar er blevet stoppet af bloggens automatiske spamfilter.”

Her indlægget:

Én ting er den uforklarlige uforudsigelige virkning af JPs magiske frasorteringsanlæg, hvor den berømte kommentar om at indlægget ‘er til gennemsyn’ dukker op.

Noget andet er at man sletter et indlæg som har været på siden i flere timer, og som oven i købet er blevet kommenteret af flere debatdeltagere.

Var de par linjer fra G.i.d.e.o.n L.e.v.y så farlige at indlægget skulle slettes Søren Espersen? Jeg går ud fra, at når indlæg som først er kommet på, og derefter slettes uden nogen grund, så er det ikke JPs evt. overteknikere der er ansvarlige, men blogejeren.

Både det fjernede og det tilbageholdt indlæg kan læses her:

wp.me/p1bO6y-2s (kopier direkte til browserens adresselinje og tryk enter)

På den anden side set burde jeg måske ikke brokke mig; det her er på en måde anskuelighedsundervisning i forhold til Israelismens kampstrategi: at forhindre at modstanderen kommer til orde. I forhold til Israelismen er vi alle sammen Palæstinensere.

Kodeord: C. ENSUR

Direkte link til indlægget sendt søndag 03-07-2011 08:27

Jeg gjorde et forsøg mere, med halvdelen af ovenstående indlæg.. Det fik samme tur (/#comment-4291)

Reklamer

Written by avisdebat

2. juli 2011 hos 17:46

%d bloggers like this: