avisdebat

Mere spalteplads til debattørerne

Suset fra Himmerland Søren Espersen – Udueligt spamfilter eller Censur?

08:26 09-07-2011 Skrev jeg nedenstående indlæg, som selvfølgelig udløste den kendte svada:

Kære læser. Din kommentar er blevet stoppet af bloggens automatiske spamfilter. Redaktionen vil vurdere kommentaren hurtigst muligt og offentliggøre den, hvis den i øvrigt overholder JP’s debatregler.

Hugo Pieterse, Odense | Skrevet: 9. jul 11 kl. 08:23

Helt enig med Ole Kreiberg og Claus Beyer. Angrebet på Libyen er en skændsel, og de ansvarlige bør stilles for en international domstol. General Ratko Mladic slog folk ihjel i forsvar for sit eget land og folk, men gik angiveligt over stregen, og fremstilles nu for den internationale domstol i Haag.

Lene Espersen og co. bomber til gengæld et land og et folk, som Danmark og danskerne intet udestående har med. DFs rolle i dette spil er kun den samme, man støtter når alt kommer til alt den politik der bliver udstukket af det zionistisk dominerede USA. Nu sammen med Enhedslisten og SF! Dag ind og dag ud skal hvide europæere høre om ‘deres’ koloniale fortid og ‘holocaust’, som i dag ikke længere tilskrives tyske Nazister, men ligeledes ‘hvide europæere’.

I én uendelighed skal vi huske, tænke, og tage ansvar for alle mulige ugerninger , men når vildfarne hjernetomme høns som Lene Espersen sammen med virkelighedsfjerne gutmenschen som Mogens Lykketoft og den nu halvsenile verdensstrateg Uffe Ellemann Jensen beslutter sig for at fortsætte vestlige imperialisme og bomber en leder og sit folk mange tusinde kilometer fra Danmarks grænser, så er det i demokratiets tjeneste, og for at værne om ‘menneskerettighederne’.

Link til kommentaren: comment-page-3/#comment-5382

Suset fra Himmerland 8 juli 2011 – Det Arabiske Forår styrer mod Vort Mismods Vinter

Reklamer

Written by avisdebat

9. juli 2011 hos 07:35

%d bloggers like this: