avisdebat

Mere spalteplads til debattørerne

Søren Espersens blogindlæg »Noget fra trediverne« – Kommentar: Dobbeltmoral i duplo

leave a comment »

Belært af erfaring forsøger jeg ikke at præsentere mit indlæg direkte på bloggen, men begynder med at lave en henvisning til hvor det kan læses udenfor rækkevidden af de kræfter som forsøger at styre debatten på uærlig vis. Derefter kan jeg så forsøge om det kan komme igennem på bloggen. Henvisning til indlægget: wp.me/p1bO6y-2H (kopier til browserens adresse linje og tryk enter)
http:// blogs.jp.dk/susetfrahimmerland/2011/07/12/noget-fra-trediverne/

Søren Espersen og DF – Dobbeltmoral i duplo
(Der gøres opmærksom på at det kan forekomme ændringer i denne tekst, der stadigvæk er under bearbejdning.)

Søren Espersen har begået en artikel på sin blog Suset fra Himmerland, hvor han forsvarer sig mod venstreorienterede halalhippiers sammenligninger mellem DF politik og nazipolitik.

Umiddelbart har Søren Espersen ret; DF’s politik ligner slet ikke nazisternes politik; tvært imod. Den er i virkeligheden et forsvar for et multietnisk samfund, hvor det er ligegyldigt hvor mange fremmede slår sig ned på danskens jord, blot de vil ‘integrere sig’.

Sjovt nok støtter Dansk Folkeparti og specielt Søren Espersen de jødiske israelere, som trods alt har en del indsigt i hvordan man undgår at bliver overrendt, infiltreret og på sigt erstattet af befolkningsgrupper der anses som fjendtligsindede.

Her føres der en politik, både officielt og uofficielt der er det stik modsatte af hvad Søren Espersen og DF prædiker for det danske samfund.
Søren Espersen er således ikke en patriot der kæmper for det danske folks overlevelse. Han vil først og fremmest styre indvandringen, så den muslimske indvandring ikke på sigt kommer til at skade israelske og jødiske interesser!

Jeg har opsummeret 9 punkter som Søren Espersen i sit indlæg fremfører som eksempler på Danske Folkepartis politik, og til sammenligning hvordan man ser på disse ting i jødiske / israelske kredse.

Summa summarum er, at Søren Espersen afskyr det han kalder “nazistisk politik” når det gælder Danmark, mens han er en næsten uforbeholden forsvarer for israelsk politik, der ligner den “nazistiske politik” på en prik.

Dansk Folkepartis politik indeholder følgende punkter som på sigt bidrager til at Danmark vil blive overtaget af fremmede (fed skrift = Søren Espersen):

1) Vi handler med stor fornøjelse i muslimsk-ejede forretninger – så indehaverne ikke skal på bistand, men kan blive velhavende og betale skat til samfundet.
1a) I Israel opfordres der ofte og ganske åbenlyst, ikke mindst af rabbinere, mod at handle hos ikke-jøder, leje ud til, og sælge fast ejendom til ikke-jøder. Selv Kristne Jøder diskrimineres, chikaneres og angribes af og til med brandbomber for at ødelægge deres forretninger, politiet tager sig for det meste ikke af det.
2) Vi synes, det kunne være alle tiders, hvis en masse muslimske piger ville gifte sig med friske, kristne danske mænd.
2a) Som nævnt andetsteds her gør Israel alt for at Jøder ikke skal gifte sig med ikke-jøder, og især Muslimer, Jøder og ikke-jøder kan ikke blive gift i Israel, og giftermål med folk der bor i de israelskbesatte områder er helt udelukket.
3) Vi tilskynder muslimer til at flytte væk fra leje-ghettoerne og købe deres eget hus.
3a) I Israel opkøber man til gengæld ikke-jødisk ejendom for enhver pris, opretter selvvalgte indhegnede ghettoer (bosættelser) og holder man araberne væk fra jødiske kvarterer. Den israelske fordrivelsespolitik er velkendt og dokumenteret, og har kendetegnet landet fra før det blev oprettet officielt. Israelerne har opført en mur om deres egen selvvalgte ghetto. Denne mur blev ikke som påstået lavet efter arabiske selvmords-bombeangreb, men var allerede planlagt for mange årtier siden!
4) Vort hedeste ønske er, at muslimer inkluderer sig i fællesskabet.
4a) Israelernes (og toneangivende dele af diasporajødedommens) hedeste ønske er det diametralt modsatte: Jøder for sig og alle andre skal holdes ude.
5) Vort i særklasse allerhøjeste ønske er, at raske muslimske drenge og piger melder sig ind i Det Danske Spejderkorps eller FDF. Det er herligt, derude ved lejrbålene!
5a) I Israel forsøger man på alle måder at holde jødiske og ikke-jødiske befolkningsgrupper adskilt, og diasporajødedommen er kendetegnet af en sygelig optagethed af særlig jødiske institutioner, så som skoler, sportsforeninger og alskens ungdomsforeninger. Selv i lille Danmark med sit forholdsvist lille antal Jøder findes der et utal af sportsforeninger etc. forbeholdt Jøder.
6) Vi behandler alle danske statsborgere – uanset deres religion – fuldstændigt ens.
6a) I Israel er der ikke fælles regler for alle statsborgere. Jøder og ikke-jøder kan ikke blive gift i Israel, og der er en lang række regler, ofte kringlede og udspekulerede for at skjule hensigten, der diskriminerer mod andre end Jøder. Kristen mission er f.eks. ikke tilladt i Israel.
7) Vi kæmper for, at muslimerne tager fat inden for alle erhverv, og at de meget gerne driver egne virksomheder og bliver gode igangsættere og rige direktører.
7a) I Israel forsøger man så godt som muligt at holde ikke-jøder udenfor. Man opkøber huse og landområder som ejes af ikke-jøder i hele Israel, for at bringe dem under jødisk kontrol. Denne politik har stået på fra før Israel blev oprettet, og fortsætter den dag i dag. Ofte hjælper myndighederne til ved at gøre det så besværlig som mulig for ikke-jødiske ejere af at benytte deres ejendom ved alle mulige chikanerier for at tilskynde dem til at sælge.
8) Vi andre er farveblinde – og i øvrigt bedøvende ligeglade med, hvilken farve folk har.
8a) Farveblinde er de i hvert fald ikke i Israel; der er der statsstøttede skoler som åbenlyst diskriminerer sorte jøder, f.eks. etiopierne, de europæiske hvide Askenazi / Khazar Jøder ser ned på og diskriminerer sefardiske Jøder. Jødernes repræsentanter i England stod på et tidspunkt sammen med det parti som Jøderne i årevis indædt har bekæmpet; det nationaltsindede British National Party. Det drejede sig om at ville udelukke elever der ikke ansås for “rigtige Jøder” (manglende jødisk mor, altså etniske kriterier) fra jødiske skoler.
9) Vor allerstørste lyst er netop assimilering – eller i det mindste en ordentlig integration.
9a)”Assimilering” er det værste fyord for store dele af Jødedommen / det israelsk/jødiske samfund. Denne holdning finder man hos brede dele af jødedommens repræsentanter, som f.eks. Bent Melchior, så godt som alle rabbinere, Deborah Lipstadt (zionistisk historieforfalsker med akademisk titel), ledende medlemmer af den israelske regering; ikke kun det fundamentalistiske Shasparti, men også Likudpartiet er godt med – partiets parlamentsmedlem Tzipi Hotovely foreslår f.eks. “Mere uddannelse for at bekæmpe blandede ægteskaber”, og bakkes op af folk som Rabbi Kalman Packouz, forfatter af bogen “Hvordan man forebygger blandede ægteskaber”. Der er tonsvis af andre eksempler og beviser. Semi-officielle vagtværn med deltagelse af politifolk, patruljerer bestemte byområder for at “beskytte unge jødiske piger mod mænd fra etniske minoriteter”. Bekymringen gælder ikke overgreb og voldtægt, men piger som frivilligt indlader sig med arabiske mænd.

Reklamer

Written by avisdebat

13. juli 2011 hos 07:58

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: