avisdebat

Mere spalteplads til debattørerne

Reaktion på Pernille Bendixen – S og SF er hudfarvefikserede

Jeg kunne indtil videre ikke komme igennem med min kommentar, som jeg derfor præsenterer her.

Første gang lagt ind: 11:36 18-09-2012 anden gang 08:47 20-09-2012 som kommentar til Pernille Bendixens indlæg: S og SF er hudfarvefikserede

Kommentar: Selvfølgelig helt enig i dit indlæg. Må jeg tilføje at teorien om at dem som tegner partierne (og medierne!) skal afspejle samfundet ikke holder en meter?

For man tager jo ikke indvandrernes gennemsnitlige uddannelse og integration i samfundet i betragtning, men laver beregningerne på grundlag af det totale antal indvandrere. Men da antallet af indvandrere som overhoved egner sig til at beklæde sådanne poster er højst 5% af den totale indvandrerbefolkning, på grund af manglende uddannelsesmæssige kompetencer, sprog og kulturel integration, er de allerede nu groft overrepræsenteret.

Men som Pernille bemærker, så er det afgørende for disse femisociokrater jo hudfarven. Det afspejler sig også tydeligt i mediernes ansættelsespolitik, hvor man kan observere et unaturligt stort andel af farvede adoptivbørn (oftest kvinder – som både i reklameindustrien og af varierende ideologer bruges som trojanske heste, da vi instinktivt har en stor tillid til kvinder) på skærmen, som formentlig ansættes af mangel på egnende indvandrerkandidater.

De færreste er dog klar over, at EU og globaliseringspolitikken ligefrem er baseret på racistiske ideer om tilstræbt raceblanding for Europæerne om at skabe en “ny fremtidsrace”, der “skal afløse alle andre tidligere racer”. Utopisten hed Richard Coudenhove-Kalergi, og han æres hvert år ved sammenkomster i officiel EU-regi. Den bog hvor i denne kugleskøre samtidig af ‘ham med overskægget’ beskrev sine ideer lidt for utilsløret, står stadigvæk på den sorte liste i Tyskland, hvor man tilsyneladende godt kunne se at disse ideer svarede til Nazisme med omvendt fortegn.

Men det er altså disse ideer som former basis for EU-ideologien. EU ideologien er både racistisk og folkemorderisk. Til hele menneskehedens bedste selvfølgelig.

 

Reklamer

Written by avisdebat

20. september 2012 hos 08:18

%d bloggers like this: